• darkblurbg

Wie zijn wij en wat kunt u verwachten?

IJburg bruist en IJburg bouwt! Zoals iedereen kan merken in de bouw wordt er volop gebouwd op IJburg, Zeeburg en Amsterdam Oost. Wij van IJburg Bouwt willen de mensen die een nieuwbouw woning hebben gekocht of hun woning grondig willen laten verbouwen een handige en overzichtelijk site geven waar alles op te vinden is. Dus van elektricien, stukadoor, schilder , keukens , vloeren , op maat gemaakte meubels tot aan de inrichting aan toe!

De klant kan op deze site alles vinden wat ze nodig hebben om hun droomhuis te realiseren met enkel en alleen top bedrijven! Van elk segment komt er 1 bedrijf op deze site en dus komt er geen concurrentie onderling met de bedrijven maar enkel en alleen vakkundige geselecteerde bedrijven die staan voor kwaliteit.

In het eerste gesprek zullen wij aandachtig naar uw wensen luisteren om zo de bedrijven intern te verzamelen. Vanuit het eerste gesprekken zullen wij het vervolg plan gaan maken samen met u en de afspraken met de desbetreffende bedrijven in te plannen. Daarna kunnen wij u het totaal pakket aanbieden en zal de planning gemaakt gaan worden.

IJburg Bouwt werkt met een vast team van partners. Naast dat dit voor u als volledig ontzorgen zal worden ervaren, is dit ook voor ons een absoluut vereiste om garantie te kunnen geven op goede en stabiele kwaliteit. Woorden als vakmanschap, ambachtelijk, vertrouwen en integriteit typeren IJburg bouwt.

Met een brede ervaring en een up-to-date kennis van alle ontwikkelingen op het gebied van bouwen en wonen, tillen wij samen met u uw plannen naar een hoger niveau.

Samen met u zullen wij het gesprek aangaan wat uw wensen zijn. Wij zullen de bedrijven selecteren wat u nodig heeft om zo te zorgen dat uw project een gegarandeerd succes wordt!

Bij IJburg bouwt kunt u terecht voor;

  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Onderhoud

U ziet; IJburg bouwt ontzorgt u van A tot Z tijdens uw droomproject.